Bartın merkez Tuna Mahallesi Ateşdeğirmeni mevkiinde bulunan akıllı kavşakta bir kaza daha meydana geldi. Kaza sonrası maddi hasar oluşurken ölen yada yaralanan olmadı.
Adına 'Akıllı Kavşak" verilen yerde kazalar eksik olmuyor. Hendekyanı Ateşdeğirmeni mevkiine yaklaşık 4 yıl önce yapılan kavşak, neredeyse her gün bir kazaya sebep oluyor.
Oldukça dar ve araç geçişleri için kontrolsuz bir göbekten ibaret olan kavşak için vatandaşların tepkisi dinmek bilmiyor. Yetkililer tarafından 'Akıllı Kavşak' adı verilen yere, vatandaşlar, 'Yarım Akıllı Kavşak' yada "akıllara ziyan kavşak" diyor. Sık sık kazaların yaşandığı kavşakta, bugüne kadar maddi hasarlı ve hafif yaralanmalı onlarca kaza yaşandı. Ancak vatandaşlar, yaşanan kazaların can kaybına dönüşmemesi için düzenleme yapılmasını istiyorlar. Son olarak Bugün yine kaza yaşanması tepkilere neden olurken, Yetkililerden kavşağın yeniden düzletilmesini isteyen vatandaşlar, "Akıllı kavşak aklımızı başımızdan alacak" dediler.
Okuyucu Yorumları
Okuyucu
21.09.2017
Insanlar yarim akillariyla akilli kavsaga girerse tabiki kaza olur. Akilli kavsakta gecis onceligi kimde bilmeyen kullanicilar var oylese suc kavsakta degil tabiki arac kullanicilarinda diye dusunuyorum
Boş ver
21.09.2017
Normal Trafik kurallarına tam tersinin olduğu bir kavsaktir akıllı değil cahil bir kavşak
Berat
21.09.2017
Sorun kavşakta değil bizim insanımızda maalesef. Gözünün önündeki levhayı okumaktan aciz okusa da anlamayan insanımız var bizim. Adam yazmış orda kavşak içindekine yol ver diye daha ne yapsın. Koyacaksın oraya bombeli beton kasisleri bak bakalım o hızla girebiliyor mu o kavşağa bi daha.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.