Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
ALDATMAZ: PROJELERİMİZ BARTIN EKONOMİSİNE CAN KATACAK...

ALDATMAZ: PROJELERİMİZ BARTIN EKONOMİSİNE CAN KATACAK.

Okunma: 1104

20.03.2019 14:09

Facebook'ta Paylaş

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz projelerinin gönülleri feth ettiğini söyleyerek, “Bartın Irmağını şehrin kimliği ile bütünleştirip turizme kazandırmayı amaçlarken her projemizi şehrimizin ekonomisine can katacak şekilde tasarladık. Projelerimizin halkımızın gönlünü feth ettiğini net bir şekilde görüyoruz. Cumhurbaşkanımızın da projelerimize açık destek vermesi heyecanımızı katladı. 31 Mart değişimin başlangıcı olacak ve güçlü belediyecilik anlayışımızla Bartın’ın sorunlarını bir bir çözerken mega projelerimiz şehrimizin dört bir yanını süsleyecek. Her bir projemiz istihdam alanları yaratacak ve Bartın ekonomisine can katacak. Halkımızın güveni ve desteğine layık olmakta bizlerin en büyük mutluluğu olacak.” Dedi.

 

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle, sokak sokak gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ziyaretlerinde vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini de dinleyen Aldatmaz sorunları kısa sürede çözerek daha yaşanabilir ve mega projelerle daha güçlü bir Bartın için destek istiyor.

 

Bartın’ın değişime hazır

 

Bartın’da değişim ve gelişimi başlatacaklarını da söyleyen Aldatmaz, “Halkımızın desteği, bizleri kabullenişi gücümüze güç katıyor. Attığımız her adımda ve sıktığımız her elde Bartın’ın değişime gelişime hazır olduğunu görüyoruz. Halkımız şehrin sorunlarını iktidar ve yerel yönetim uyumuyla kısa sürede çözecek bir belediye yönetimi istiyor. Gençlerimiz şehirde istihdam yaratan mega projeler görmek istiyor. Esnaflarımız turizm ve ekonomide hareketlilik bekliyor. Halkımızın 7’den 70’e her kesimini mutlu edecek ve ihtiyaçlara cevap verecek güçlü belediyecilik anlayışı 31 Mart’ta geliyor.” Dedi.

 

Projelerimiz Bartın ekonomisine can katacak

 

Bartın’da istihdam yaratacak ve şehrin ekonomisine can katacak projelerle yola çıktıklarını belirten Aldatmaz, “Bartın Irmağını şehrin kimliği ile bütünleştirip turizme kazandırmayı amaçlarken her projemizi şehrimizin ekonomisine can katacak şekilde tasarladık. Tüm projelerimizde istihdam ve ekonomik dönüşümleri göz önünde bulundurduk. Projelerimiz halkımızda büyük bir heyecan uyandırdı ve halkımızın gönlünü feth etti. Cumhurbaşkanımızında projelerimize açık destek vermesi bu kutlu davada heyecanımızı katladı.” Şeklinde konuştu.

 

Tüm projelerimiz istihdam yaratacak

 

Aldatmaz açıklamasının devamında su, trafik gibi temel sorunları en kısada çözeceklerini ifade edip, “Güçlü belediyecilik anlayışımızla Bartın’ın temel sorunlarını bir bir çözerken mega projelerimiz şehrimizin dört bir yanını süsleyecek. Her bir projemiz istihdam yaratacak ve Bartın ekonomisine can katacak. Halkımızın güveni ve desteğine layık olmakta bizlerin en büyük mutluluğu olacak.” Dedi.

 

Değişim gelişimi başlatacak

 

Bartın Irmağı, Bartın Limanı, İnkumu Tüneli, Aladağ Seyir Kulesi, Millet Bahçesi ve Teleferik, Tramvay, Yalı Mevkii Projesi, Katlı Otopark, Açık Kapalı Çarşı, Spor Kompleksleri gibi Bartın’ı güçlü yarınlara taşıyacak mega projelerle halkın karşısında olmaktan mutluluk duyduğunun da altını çizen Aldatmaz, “Şehrimizde istihdamın artması, ekonominin ve turizmin canlanması için güçlü projelere ihtiyaç vardı. Güçlü projeleri hayata geçirebilen AK Parti belediyeciliği Bartın’ı da bir marka kent yapacak. Bu göreve talip olurken ve projelerimizi hazırlarken şehrimizin turizmden hak ettiği payı alması, istihdam olanaklarının artması ve şehrimizin değerlerinin ekonomiye kazandırılması unsurlarını odak noktamıza aldık. Projelerimizi de bu esasları göz önünde bulundurarak titizlikle hazırladık. Sayın Cumhurbaşkanımızın Bartın ziyaretinde projelerimize açık destek sözünde bulunması da bizleri hem onurlandırdı hem de gururlandırdı. Sayın Cumhurbaşkanımızın Bartın’a ne kadar kıymet verdiğini projelerimize açık destek vermesiyle bir kez daha gördük. Şimdi Bartın’da değişim zamanı. Halkımızda çok iyi biliyor ki bu değişim Bartın’da gelişimi başlatacak. Gelişen Bartın turizmden daha fazla pay alacak. Gelişen Bartın’da hayata geçirdiğimiz mega projeler insanlarımıza istihdam alanları yaratacak. Şehrimizin ekonomisine can katmak ve şehrimizin değerlerini ekonomiye kazandırmak konusunda kararlıyız.” Diye konuştu.

 

Heyecanın her gün arttığını görüyoruz

 

Aldatmaz açıklamasında şehrin her kesiminden destek görmekten mutluluk duyduğunun da altını çizip, “Belediye Başkan Adaylığımızın açıklandığı gün şehrimizde başlayan değişim ve gelişim heyecanının her geçen gün arttığını görüyoruz. Girdiğimiz her sokakta, çaldığımız her kapıda insanlar bizleri bağrına basıyor. Genç yaşlı, kadın erkek tüm insanlarımız bize ve projelerimize güvendiklerini net bir şekilde söylüyor. Esnaf, emekli, işçi, memur kardeşlerimiz Bartın’da değişimle birlikte gelişimin başlayacağına inanıyor.” Dedi.

 

Bu seçimde kazanan Bartın olacak

 

Açıklamasının son bölümünde gurbette yaşayan Bartınlıların da Bartın’da değişim ve gelişim beklediğini kaydeden Aldatmaz, “İş ve aş için gurbette yaşamak zorunda olan hemşehrilerimiz bile yüreklerinin bizimle attığını belirtiyorlar. Bartın’da açılacak yeni istihdam kapılarıyla memleketlerine dönmek istediklerini ve bu anahtarında bizim elimizde olduğunu ifade ediyorlar. Bugün İstanbul başta olmak üzere yurdumuzun dört bir yanındaki gurbetçilerimizden bu yönde mesajlar almak Bartın’ın güçlü belediyecilik anlayışına ihtiyaç duyduğunu ortaya koyuyor. İnşallah 31 Mart’ta Bartın halkı güçlü destekleriyle bizi bu göreve taşıyacak. Kaybedeni olmayacak 31 Mart seçimleriyle kazanan Bartın ve Bartın halkı olacak.” Dedi.

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.00745
0.008942024-04-18 05:25:32