Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
AMELİYAT PARASI 24 SAATTE TOPLANDI

Bartın halkı yine bir mucizeye imza attı.

Okunma: 54958

02.12.2016 17:34

tuğçe sümürtaş, bartın, bartın haber,
Facebook'ta Paylaş

 

Bartın'da karaciğer kanseri olan ilkokul 2’inci sınıf öğrencisi Tuğçe Sümürtaş’ın ameliyatı için gerekli para sadece 24 saat gibi kısa sürede tedarik edildi.

 

Bartın İnönü İlkokulu 2’inci sınıf öğrencisi olan Tuğçe Sümürtaş'ın karaciğer kanseri olduğu haberi başta ailesi, arkadaşları ve okuldaki öğretmenlerini üzüntüye boğmuştu.

 

Minik Tuğçe’nin tedavisi ise ailesinin karşılayamayacağı ekonomik büyüklükte ameliyat gerektiriyordu.

 

1 yıl boyunca hastane hastane dolaşan aile çaresizlik içinde ne yapacaklarını düşünürken devreye altın yürekler girdi. Basın mensuplarının da duyarlılığı ile Minik Tuğçe için yapılan haberler kısa sürede geniş yankı buldu.

 

Bartınlı iş adamlarından esnaflara, memurlardan ev hanımlarına kadar onlarca kişi bütçesi dahilinde Minik Tuğçe’nin ameliyatı için destek oldu.  Gerekli miktar sadece 24 saat gibi kısa bir sürede tamamlandı.

 

Hülya ve Nejat Sümürtaş çifti kızları Tuğçe’nin ameliyat masraflarının temin edilmesi için devreye giren Demirciler Mahallesi Muhtarı Şeref Lülleci, Tuna Mahallesi Muhtarı Nihan Taner, Mahalle Sakini Sema Civelek Bayraktar, İnönü İlkokulu Müdürü Burhan Demirci, Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Camcı, öğretmenler ile desteğini esirgemeyen iş adamları, esnaf ve vatandaşlarla ilgilerinden dolayı Bartın basınına teşekkür ettiler.

 

Ameliyat için gerekli paranın toplandığının altını çizen aile bireyleri ameliyat günü için hastaneden randevu alındığını ve ameliyatın önümüzdeki hafta içinde gerçekleşeceğini kaydettiler.

 

Bartın TV ailesi adına bizlerde tüm Bartın halkına duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyor ve minik Tuğçe’nin bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Etiketler: tuğçe sümürtaş, bartın, bartın haber,
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.00948
0.010652024-04-27 07:53:08