Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
AYNI KAVŞAK! YİNE KAZA!

...

Okunma: 21570

13.06.2017 15:47

bartın, kaza, valilik konutu kaza, kaza bartın
Facebook'ta Paylaş

Bartın’da her yıl onlarca kazanın meydana geldiği Valilik Konut Kavşağı bir kazaya daha sahne oldu.

 

Trafik yoğunluğunun gün boyu sürdüğü kavşak noktasında  her geçen gün yeni bir kaza yaşanıyor.

 

Son yaşanan kazada ise Çatmaca’dan Gölbucağı’na seyir halinde olan bir otomobille kavşaktan dönüş yapan kamyonet çarpıştı.

 

Kazada şans eseri kimse yaralanmadı.

 

Her iki aracında hasar gördüğü kaza sonrasında kazaya karışan otomobilde bulunan bayan yolcu, kamyonet sürücüsüne kontrolsüz bir şekilde yola çıkarak kazaya sebebiyet verdiği için tepki gösterdi.

 

Çevredekiler genç kadını sakinleştirmek için çaba sarf etti.

Kaza nedeniyle kavşak noktasında trafik bir süre tek şeritten sağlandı.

 

 

Kaza mahalline gelen trafik ekiplerinin kazaya ilişkin tutanak tutmalarının ardından araçlar kaldırıldı ve yol tekrar çift şerit olarak ulaşım açıldı.

 

23 yaşındaki üniversite öğrencisi Burcu Duran’ın da kaldırımda yürüdüğü sırada kontrolden çıkan bir otomobilin kaldırıma çıkması sonucu yaşamını yitirdiği kavşak noktasında hiçbir önlem alınmaması ise tepkilere neden oluyor.

 

Sürekli kazaların yaşandığı bölgede başta hız sınırı olmak üzere caydırıcı önlemler alınmasını isteyen çevre sakinleri, “Hemen hemen her gün burada bir kaza oluyor. Daha birkaç ay önce genç bir kızımızı kaybettik. Araçlar çok hızlı seyrediyorlar. Trafik lambası olmadığı için kavşak noktasından dönüşler ve geçişlerde kargaşalar yaşanıyor. Burada başka kazaların yaşanmaması için önlemler alınması şart.” diye konuştular. 

Etiketler: bartın, kaza, valilik konutu kaza, kaza bartın
Okuyucu Yorumları

Ergün güngör

13.06.2017

O bölgeye trafik ışığı olmaz trafik dahada sıkışır acilen o kavşağın kapatılması gerekir başka çaresi yok ışık konucaksa bile kavşak kapatıldıktan sonra ışık konulması gerekiyo heriki tatafada geçmiş olsun.

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.01174
0.013052024-03-29 08:34:11