Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
BARTINI FUAR MERKEZİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

...

Okunma: 2684

01.10.2018 18:34

halil balık, tso, fuar, bartın tso, fuar alanı, bartın fuar alanı, adem akpürçek, meclis başkanı, bartın haber, bartın haberleri, tso haberleri, bartın tso haberleri, bartın tv, abamedya
Facebook'ta Paylaş

Bartın TSO  Başkanı Halil Balık ve Oda Meclis Başkanı Adem Akpürçek Batı Karadeniz Yapı Mobilya, Gıda Tarım ve Hayvancılık  fuarlarına katıldı.

 

Çaycuma fuar merkezinde arka arkaya düzenlenen Batı Karadeniz 2. Yapı ve Mobilya Fuarı ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Oda Meclis Başkanı Adem Akpürçek,bir çok siyasi ve bürokratın katılımı ile gerçekleşti.

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Oda Meclis Başkanı Adem Akpürçek, bir çok siyasi ve bürokratın katılımı ile gerçekleşen fuarda Bartınlı iş adamları yoğun katılım sağlayarak ürün ve hizmet tanıtım stantları açtılar.

 

Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Oda Meclis Başkanı Adem Akpürçek ve oda yönetim kurulu üyeleri açılışın ardından fuar alanını gezerek bilgiler aldılar.

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz hafta ve bu hafta düzenlenen Batı Karadeniz 2. Yapı ve Mobilya Fuarı ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarına Bartınlı iş insanlarımız yoğun katılım sağlayarak stantlar açtılar. Öncelikle her bir iş insanlarımızı bu girişimci ruhları için tebrik ederim.Fuarlar hem ürün ve hizmet tanıtımı hemde yeni nesil teknoloji ve hizmetleri tanımak ve tanıtmak için en önemli etkinliklerden biridir. Fuarın Çaycuma ilçesine açılması hem Bartın hem Karabük hemde Zonguldak için büyük önem arz ediyor.  Düzenlenen fuarda merkezi Bartın olan firmamızın da yer alması ve Bartın ilimizinde adının geçmesi bizim için büyük önem arz etmektedir. Bartınlı firmaların Stantları yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görmekte ve bu da bizim için gurur kaynağı olmaktadır. Bizlerde Bartın Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu olarak bu tür fuarların ilimizde açılması için yoğun çaba sarf ediyoruz. Fuar alanı oluşturmak adına birkaç arsa üzerinde taleplerimiz oldu. Eğer taleplerimiz olumlu sonuçlanırsa Batı Karadeniz’in en büyük fuar alanını kurmak için çalışmalara başlayacağız.” dedi.

 

Etiketler: halil balık, tso, fuar, bartın tso, fuar alanı, bartın fuar alanı, adem akpürçek, meclis başkanı, bartın haber, bartın haberleri, tso haberleri, bartın tso haberleri, bartın tv, abamedya
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.00523
0.005752024-04-26 00:43:19