TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARA CEZA YAĞDI... KADRO DIŞI KALANLAR VAR...
Kırmızı-Siyahlılarda yönetim kötü performansları nedeniyle Selçuk Yıldırım, Ulaş yalçın, Barış Demir ve yedek kaleci Hüseyin Onur Metin’i kadro dışı bırakırken Teknik heyete 15 Bin TL ve Kurtuluşspor maçında kırmızı kart gören Uğur Yılmaz’a da 5 bin TL para cezası kesti.
BAL Ligi 11.Grup’ta mücadele eden Bartınspor’da kötü gidişatın faturası 5 futbolcuya kesildi.
Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden Bartınspor, ligde geride kalan 7 haftalık süreçte istediği başarıyı hakem hataları yüzünden yakalayamadı.
Kırmızı-Siyahlı ekipte 4 futbolcunun bazı nedenlerden dolayı süresiz kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.
Başkan Bulut yeni yönetim kurulu ile birlikte sezon başı flaş transferlere imza atarak taraftarlarını mutlu etmişti. BAL Ligine sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan kırmızı-siyahlı ekip’te 7 haftadır istenilen sonuçlar alınamıyor ve kötü sonuçlarla ligin 10.sırasında yer aldı.
Zirve yarışından git gide uzaklaşan Bartınspor’da Kurtuluşspor karşısında alınan 3-3 beraberliğin ardından takımda operasyon yapıldı.
Bunun üzerine yaşanan gelişmelerle Bartınspor Yönetim Kurulu karar alarak, 4 futbolcunun süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verdi.
Yönetim, sezon başından bu yana istenilen performansa bir türlü ulaşamayan ve disiplinsiz hareketlerde bulunan Ulaş Yalçın, Selçuk Yıldırım, Barış Demir ve kaleci Hüseyin Onur Metin’i süresiz kadro dışı bıraktı.
Ayrıca 7’inci hafta Kurtuluşspor maçında kırmızı kart gören Uğur Yılmaz’a disiplinsiz tavırlar sergilemesi nedeniyle 5 bin TL para cezası verme kararı aldı.
Ayrıca teknik heyete de 15 bin TL para cezası kesildiği öğrenildi.
BARTIN TV HABER MERKEZİ

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.