Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
BOTAŞ duyurdu kısıtlama kalkıyor

BOTAŞ'tan yapılan açıklamada sanayi tesislerinde kullanılan doğalgaz için yapılan kısıtlamanın 8 Şubat 08.00 itibariyle kaldırılacağı bildirildi.

Okunma: 647

08.02.2022 13:08

Facebook'ta Paylaş

BOTAŞ sanayi alanında kullanılan doğalgaz için uygulanan kısıtlamanın yarından itibaren sona ereceğini duyurdu.

BOTAŞ’tan yapılan açıklamada sanayi tesislerinde kullanılan doğalgaz için yapılan kısıtlamanın 8 Şubat 08.00 itibariyle kaldırılacağı bildirildi.

 

Yapılan açıklamada şöyle denildi; "Sanayi tesislerine uygulanmakta olan kısıntı 8 Şubat saat 08.00 itibarıyla sonlandırılacaktır. Sanayicilerimize bu süreçte göstermiş oldukları anlayış ve iş birliğinden dolayı teşekkür ederiz" 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.00432
0.004862026-05-05 18:57:28