Mustafa Çürük’e ait Çalıkuşu Pide ve Lahmacun Salonu açılışı yapılarak hizmete girdi.
Tuna Mahallesi Çevre Yolu 1 Nolu Sağlık Ocağı güzergahında hizmete giren Çalıkuşu Pide Lahmacun Salonunun açılışına CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Tuna Mahallesi Muhtarı Nihan Taner, Bartın TV Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aydın ve eşi Türkan Aydın, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.
Duaların okunmasının ardından işletmenin açılışını CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve Tuna Mahallesi Muhtarı Nihan Taner birlikte yaptılar.
Açılış sonrasında işletme sahibi Mustafa Çürük tebrikleri kabul ederken davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Bizlerde ABA Grup ve Bartın Televizyonu ailesi adına Bartın’da ticaret hayatına başlayan Çalıkuşu Pide Lahmacun salonu sahibi Mustafa Çürük’e başarı dileklerimizi iletiyoruz.


Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.