Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
ÇAMURDAN HAYALLERİN HAYAT BULDUĞU SERGİYE DAVETLİSİNİZ...

ÇAMURDAN HAYALLERİN HAYAT BULDUĞU SERGİYE DAVETLİSİNİZ.

Okunma: 1385

07.02.2019 15:09

Facebook'ta Paylaş

Bartın Turgut Işık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Gençlik Spor Bakanlığı ile yürütmüş olduğu ‘Çamurdan Hayallerine Sarıl’ adlı projesi 3 ay süren eğitimler sonunda meyvelerini verdi. Proje kapsamında öğrencilerin kil sanatıyla ortaya çıkardığı ürünler 6-7 Şubat tarihlerinde sergilenecek.

 

Bartın Turgut Işık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Gençlik Spor Bakanlığı arasında yürütülen ‘Çamurdan Hayallerine Sarıl’ projesinde 3 ay süren eğitimler sonunda ilk meyveler ortaya çıktı. Öğrenciler 3 ay boyunca süren eğitimlerin ardından kile hayat vererek birbirinden güzel ürünler ortaya çıkardılar.

 

Proje Koordinatörü Okul Rehberlik Öğretmeni Murat Arslan ve Okul Müdür Yardımcısı Aysel Kumbiloğlu’nun desteğiyle yürütülen projede, 12 kişilik öğrenci grubu seramik ustası yardımıyla kile hayat vererek aralarında birçok figür ve objenin yer aldığı onlarca ürüne adeta hayat verdiler.

 

Proje eğitimleri süresince öğrenciler sanat öğrenerek üretmenin keyfini çıkardılar. Hayallerinde tasarladıkları obje ve figürlere kil ile hayat veren öğrenciler aynı zamanda arkadaşlarıyla aynı ortamda çalışırken paylaşma ve yardımlaşma duygularını da üst düzeyde yaşadılar. 

 

Okul Müdürü Hamdi Demirel, projenin oldukça başarılı sonuçlar ortaya çıkardığını ve öğrencilerinde projede yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederken proje kapsamında ortaya çıkan ürünlerin 6-7 Şubat tarihleri arasında okulda sergileneceğini ve bu sergiye tüm halkın davetli olduğunu söyledi.

 

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.00445
0.004922024-03-29 07:42:12