Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
CHP’DE AYSU BANKOĞLU SÜRPRİZİ

...

Okunma: 16469

07.05.2018 20:15

aysu bankoğlu, chp, bartın, milletvekili, aday, aday adayı, bartın chp, 24 haziran, seçim, erken seçim, bartın haberler
Facebook'ta Paylaş

24 Haziran genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) aday olup olmayacağı büyük bir merakla beklenen Av. Aysu Bankoğlu aday adaylığını açıkladı.

 

7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde CHP Bartın 2. Sıra Milletvekili Adayı olarak siyaset arenasında adından söz ettiren Av. Aysu Bankoğlu partisinden aday adayı olduğunu duyurdu.

 

Bankoğlu aday adaylığına ilişkin açıklamasında, “24 Haziran 2018 ülkemiz tarihinin en önemli seçimi olacaktır. Ülkemiz ve sizlerin vereceği kararla, umuda, barışa, anlayış ve nezakete kavuşacaktır. Her yurttaşın eşit kabul edileceği güzel günlere, şeffaf yönetim anlayışına olan özlemimizi giderebilmek için Cumhuriyet Halk Partisi’nden Bartın milletvekilliği adaylığına talibim. Aynı güzel ülkülerde buluşan herkesin yolu açık olsun.” dedi.

 

Aysu Bankoğlu’nun aday adaylığı müracaatını parti genel merkezine yaptığı öğrenilirken haber CHP kulislerinde heyecan yarattı.

 

Etiketler: aysu bankoğlu, chp, bartın, milletvekili, aday, aday adayı, bartın chp, 24 haziran, seçim, erken seçim, bartın haberler
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.00982
0.011262024-04-20 09:58:38