Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
ELLERİNDE ÇİÇEKLERLE GİTTİLER

TSO Kadın Girişimciler Kurulundan anlamlı ziyaretler...

Okunma: 11945

07.03.2017 17:24

Facebook'ta Paylaş

TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Şahiner, Başkan Yardımcıları Gülsüm Karakaş, Ceylan Akçay, Kurul Üyeleri Süheyla Balık, Türkan Aydın, Güzin Pelenkoğlu, Benian Fırıncıoğlu Arslantürk, Ümran Bayraktar, Gülin Aldatmaz, Nurgül Güney, Hamra Özardıç, Semra Akyol ve Leyla Bayraktar tarafından Bartın’da ki kadın girişimcilere ziyaretler gerçekleştirildi.

 

İlk ziyaret KOSGEB desteği ile sanayi sitesinde oto lastikçi dükkanı açan Emine Soysal’a yapıldı.

 

TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Üyeleri iş yerinde ziyaret ettikleri Soysal’ı kutlayıp ticaret hayatında başarı dileklerinde bulundular. Soysal’ın kadınların her işi yapabileceğinin en canlı örneği olduğunu kaydeden Başkan Şahiner, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilimizdeki kadın girişimcileri ziyaret ediyoruz. İlk olarak sanayi sitesinde KOSGEB desteği ile oto lastikçi dükkanı açan Emine Soysal’ı ziyaret ettik. Kendisini hem cesareti hem de girişimci ruhundan dolayı kutladık. Emine hanım biz kadınların her işi başarabildiklerinin bir örneğidir. Kadınların her alanda başarılı olabildiklerinin örneğidir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bizzat ziyaret ederek kutlamak istedik.” Dedi.

 

Başkan Şahiner ve üyeler daha sonra temizlik firması sahibi Dilek Demirci ile kafeterya işletmeciliği yapan Nurper Pekatik, Selma ve Berna Makar’a ziyaretlerde bulundular.

 

Ziyaretlerde kadın girişimcilere çiçek takdiminde de bulunulurken iş hayatı ve girişimcilik hakkında da sohbetler gerçekleştirildi.

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.01112
0.012312024-04-20 08:03:11