Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
FAHRİ ÖZSOY MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

...

Okunma: 6504

09.05.2018 12:27

fahri özsoy, chp, bartın, milletvekili, aday, aday adayı, bartın chp, chp haberleri, aday haberleri, adaylık haberleri, vekil, milletvekili, seçim, 24 haziran,
Facebook'ta Paylaş

Bartınlı siyasetçi ve iş adamı Fahri Özsoy, 24 Haziran genel seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) aday adaylığını açıklayan isimler arasında yerini aldı.

 

CHP Genel Kurultay Üyeliği de bulunan Fahri Özsoy uzun yıllar boyunca teşkilatlarda da görev almış bir isim.

 

CHP’de 12 yıl İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve 3 dönem Büyük Kurultay Delegeliği yapan Özsoy’un aday adaylığı haberi CHP kulislerine kulislere bomba gibi düştü.

 

Özsoy’un aday adaylığı açıklamasıyla beraber şu ana kadar CHP’den aday adaylığı başvurusunda bulunan isimlerin sayısı 3’e yükselmiş oldu.

 

Fahri Özsoy’un dışında aday adaylığı başvurusunda bulunduğu bilinen isimler arasında Av. Aysu Bankoğlu ve Bartın Üniversitesindeki öğretim üyeliği görevinden istifa eden Dr. Sezar Karaca yer alıyor.

 

2 dönem Bartın Belediye Başkanlığı ve 3 dönemdir de CHP Milletvekili olarak ilimizi TBMM’de temsil eden Rıza Yalçınkaya’nın aday adayı olup olmayacağı ise hala merak konusu.

 

Etiketler: fahri özsoy, chp, bartın, milletvekili, aday, aday adayı, bartın chp, chp haberleri, aday haberleri, adaylık haberleri, vekil, milletvekili, seçim, 24 haziran,
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.00336
0.003822024-04-20 09:52:30