Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
FUARA ÇELİKERLER DAMGASI

...

Okunma: 4131

02.10.2018 15:16

Çelik minare, kubbe, cami, hafif çelik yapılar, prefabrik konut, konteyner, nakliye, vinç, çelikerler, çelik konstrüksiyon, çaycuma, bartın, fuar, ramazan çeliker,
Facebook'ta Paylaş

Çelik minare, kubbe, cami, hafif çelik yapılar ve prefabrik konut imalatının yanı sıra konteyner, nakliye ve vinç grubuyla hizmet veren Çelikerler Çelik Konstrüksiyon firması, Çaycuma ilçesinde önceki hafta katıldığı yapı fuarının ardından Batı Karadeniz Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın da gözdesi oldu. Çeliklerler, iki fuarda da yaklaşık 5 bin kişiyi ağırladı.

 

“İKİNCİ FUARDA DA YERİMİZİ ALDIK”

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında üçüncüsü gerçekleştirilen ‘Batı Karadeniz Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’ yoğun katılımla açıldı. Önceki hafta düzenlenen Batı Karadeniz Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’na da katılan Çeliklerler, yine 2 katlı hafif çelik yapı ve prefabrik konut ve konteynırla ‘Batı Karadeniz Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarında yerini aldı. Çelikerler Çelik Konstrüksiyon İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Ramazan Çeliker, geçen hafta düzenlenen fuarda stantlarına ve konutlarına yoğun ilgi olduğunu ve aynı ilgiyi Batı Karadeniz Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda da gördüklerini söyledi. Yapı fuarının ardından açılan tarım fuarına da farklı bir kitle geldiğini ve her iki fuarda da bir müşteri kitleleri olduğunu ifade eden Çeliker, “Geçen seneki tarım fuarının çok verimli geçmişti. O nedenle bu yılda fuarlara katıldık. Fuarın olumlu geçtiğini ve sonuçlarının güzel olacağını görüyoruz. İnşallah müşterilerimiz geldiler, bilgi aldılar. Biz fuara hafif çelik yapılarla, prefabrik yapı ve konteynırla katıldık. Bunun yanında görsellerimizle çelik cami, çelik minare ve çelik kubbelerimizi de tanıttık.” şeklinde konuştu.

 

FUARA GELEMEYENLERİ DE FİRMAMIZA BEKLİYORUZ

 

Çeliker, “Çelik yapıların avantajları çok. Beton yapılara göre fiyatı hem ekonomik hem sabit oluyor. Depreme dayanıklılığı, sabit fiyat ve ekonomik olması avantajıyla bu yapılar vatandaşların tercih sebebi oluyor. Yapı fuarında olduğu gibi bu fuarda da binalarımızı fuara özel fiyatlarla veriyoruz. Buradaki 120 metrekare binamız 135 bin lira olmasına rağmen fuara özel 120 bin liraya verdik. 110 metrekare prefabrik evi de fuara özel 85 bin liradan satışa sunduk. Prefabrik yapılarımızı 2 kat, hafif çelik yapıları 3 kat, ağır ve hafif çeliği bir arada kullandığımız yapılarda 5-10-20 kata kadar yapılar yapabiliyoruz. Ben özellikle Çaycuma, Zonguldak, Bartın ile çevre il ve ilçelerdeki bizleri ziyaret eden, edemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Fuara gelemeyenleri de firmamıza bekliyoruz” dedi.

 

SELÇUKLU VE OSMANLI MİMARİSİNDE MİNARE

 

İstenilen ölçü ve özel tasarımla tek ve çift şerefeli ya da özel tasarımlara uygun şekilde fabrikalarında hazırlanan minarelerin camilere kurulumunun yapıldığını da dile getiren Çeliker, “Selçuklu ve Osmanlı mimarisinde ürettiğimiz minareler, dayanıklılıklarının yanında estetik görünümünden dolayı da tercih ediliyor. Çelik konstrüksiyon üzerine fiberglas ve alüminyum kaplama yaptığımız çelik minare, üstün mukavemet özellikleri sayesinde tasarımda büyük esneklik sağlamasının yanında deprem gibi doğal afetlere dayanma gücü yüksek oluyor. Betonarme minarenin deprem gibi doğal afetlerde gördüğü hasarlarda geri dönüşümü yoktur ama çelik minarede hasarlar yüzde 100 düzeltilebiliyor. Yine minare ve kubbenin yanı sıra hizmetlerimiz arasında ekonomik mescit olarak adlandırdığımız camiler de yapıyoruz. Şu ana kadar ülkenin hemen hemen tüm ilinde yaklaşık 5 bin minare diktik” sözlerine yer verdi.

Etiketler: Çelik minare, kubbe, cami, hafif çelik yapılar, prefabrik konut, konteyner, nakliye, vinç, çelikerler, çelik konstrüksiyon, çaycuma, bartın, fuar, ramazan çeliker,
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.00494
0.005452024-03-29 12:43:07