Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
İLK DEFA BÖYLE BİR SEÇİM YAŞANDI

...

Okunma: 6540

13.04.2018 17:50

tso, seçim, bartın, bartın tso, organ seçimi, başkan seçimi, meclis seçimi, halil balık, adem akpürçek, meclis başkanı, bartın haber, ticaret ve sanayi odası, bartın haberleri, tso haberleri, tso seçim haberi, bartın tv, bartın televizyonu
Facebook'ta Paylaş

BARTIN TSO’DA “BİZ” DÖNEMİ BAŞLADI

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Halil Balık, “Bundan sonra hiçbir zaman için siz biz tartışmaları olmayacak. Siz biz kelimesi hiçbir zaman kullanılmayacak. Sadece biz kelimesi kullanılacak. Yaptığımızı biz olarak telaffuz edeceğiz. Onun için çok başarılı işlere imza atacağımıza inanıyoruz.” dedi.

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nda geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen meslek odaları komitesi seçimleri büyük heyecana sahne olurken 25 kişiden oluşan meclis üyeleri de belli olmuştu. Yeni Meclis Üyeleri kendi aralarında yaptıkları seçimle Meclis Başkanını ardından da Oda Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini seçti.

 

Bartın TSO Meclis Başkan ve Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurul Üyeleri, Genel Kurulu Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyelerinin tamamı tek liste ile girilen seçimlerle belli oldu. Huzur ve sükunet içerisinde gerçekleşen seçimlerde Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığına Adem Akpürçek, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına ise yine Halil Balık seçildi.

 

Meclis Başkanlığı seçimi

 

TSO binasında gerçekleştirilen seçimlerde ilk olarak TSO Meclis Başkanı ve Başkan Yardımcılarının seçimi için 25 meclis üyesi oy kullandı. Tek liste ile girilen seçimlerin sonucuna göre TSO Meclis Başkanlığına Adem Akpürçek, Meclis 1. Başkan Yardımcılığına Hüseyin Çalıkoğlu, Meclis 2. Başkan Yardımcılığına Özcan Yaz, Meclis Katip Üyeliğine ise Alperen Yazıcı seçildi.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık oldu

 

Meclis Başkanlığı seçimlerinin sonrasında Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Genel Kurulu Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyeleri seçimleri gerçekleştirildi.

 

Yönetim Kurulu Seçimlerine Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık’ın olduğu tek liste ile gidildi. Seçim sonuçlarına göre Halil Balık TSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilirken Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Fatih Mehmet Kanbur, Halil Sami Karakaş, Güzay Gülin Aldatmaz, Keramettin Şenkal, Mehmet İlker Yıldırım ve Salim Cem Yıldız seçildiler.

 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise Hasan Ufuk, Özcan Yaz, Çağrı Pekdiker, Faruk Arabacıoğlu, Sertaç Şimşek ve Lütfi Bayrak’tan oluştu.

 

Disiplin Kurulu Üyeleri seçimi

 

Disiplin Kurulu Üyelerinin seçimlerine de tek liste ile gidilirken seçim sonuçlarına göre Disiplin Kurulu Asil Üyeleri Mustafa Genç, Ömer Ağartan, Okay Güldal, Hüseyin Erdem, Fikret Usta, Mücahit Abdullah Mekeç oldu. Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri ise Ahmet Metin Kaleli, Ahmet Kalaycı, Arif Demirci, Özgen Ağartan, Murat Arifoğlu ve Yadigar Keleş’ten oluştu.

 

Genel Kurul Üyeleri seçimi

 

Yine tek liste ile girilen Genel Kurul Delegesi Asil Üyeleri seçiminde de Genel Kurul Delegesi Asil Üyeliğine Özcan Yaz ve Sertaç Şimşek seçilirken  Genel Kurul Delegesi Yedek Üyeliğine Serkan Aldatmaz ile Faruk Arabacıoğlu seçildiler.

 

Akpürçek: “Güzel işler yapacağız”

 

Meclis Başkanlığı seçimlerinin ardından Meclis Başkanı seçilen Adem Akpürçek yaptığı konuşmada kendisine görev layık gören meclis üyelerine teşekkür ederek, "Öncelikle herkesin ve tüm Bartın halkının kandilini kutluyorum. Bu güzel günde bu güzel görevi bana verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah bu dönemde birlik ve beraberlik içerisinde çok daha güzel işler yapacağız." dedi.

 

Balık: “Sadece biz kelimesi kullanılacak”

 

TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyesi seçimlerinin sonuçlanmasının ardından açıklamalarda bulunan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık ise tek liste ile gidilen seçimlerin birlik ve beraberliğin göstergesi olduğunu işaret ederek, “Bugün Bartın Ticaret ve Sanayi Odası tarihi günlerinden birini yaşıyor. Hem Cuma mübarek bir gün hem de Miraç Kandilini idrak ediyoruz. Bu vesilesiyle tüm halkımızın kandili de mübarek olsun. 2000 yılından beri yani 18 yıldan bu yana Bartın Ticaret ve Sanayi Odası ilk defa böyle bir seçime sahne oluyor. Bundan önceki dönemlerde sıkıntılı seçimlerin yaşandığı dönemler oldu. İlk defa 18 yıldan beri böyle huzurlu bir ortamda seçimler yapılıyor. Bundan dolayı mutluyuz. Bu birlik ve beraberliğimizin bir göstergesidir. Temennimiz Meclisimizin birlik, beraberlik ve huzur içinde dört buçuk yıl sürecek görev süresince başarılı işlere Bartın için, üyelerimiz için imza atmasıdır. Ayrıca tüm Meclis üyelerimizi tebrik ederek kutluyorum. Özveri ile çalıştılar. Buradaki seçimde de şunu gösterdiler ki karşı rakibin çıkmaması içimizden birinin aday olmaması da birlik ve beraberliğimizin bir göstergesi. Bu gelecek için önümüzdeki dönemdeki çalışmalarımız için güzel bir gösterge. Bundan sonra hiçbir zaman için siz biz tartışmaları olmayacak. Siz biz kelimesi hiçbir zaman kullanılmayacak. Sadece biz kelimesi kullanılacak. Bizim için bir şeyler yapacağız. Yaptığımızı biz olarak telaffuz edeceğiz. Onun için çok başarılı işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Herkese hayırlı olsun diyorum.” dedi.

 

 

Etiketler: tso, seçim, bartın, bartın tso, organ seçimi, başkan seçimi, meclis seçimi, halil balık, adem akpürçek, meclis başkanı, bartın haber, ticaret ve sanayi odası, bartın haberleri, tso haberleri, tso seçim haberi, bartın tv, bartın televizyonu
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.01109
0.012282024-05-04 11:37:42