Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
İş akdi fesh edildi

Okunma: 445

12.10.2022 11:15

Facebook'ta Paylaş

Bartın'ın Abdipaşa Belediyesinde geçici işçi olarak çalışan 50 yaşındaki S.D., İnkum sahilinde resmi plakalı aracın içinde '18 yaşından küçük bir erkeğe cinsel istismarda bulunduğu' ve 'kişiyi hürriyetinden alıkoyma' iddiasıyla göz altına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşanan bu olayın ardından Abdipaşa Belediyesince yazılı bir açıklama yapılarak S.D. isimli şahsın iş akdinin fesh edildiği ve işten çıkışının verildiği bildirildi.

Abdipaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklamasu şu şekilde;
Bazı basın yayın organlarında, Belediyemizde geçici işçi olarak çalışan kişinin yüz kızartıcı suç işlediğine yönelik bilgi Belediyemize resmi makamlar tarafından bildirilmesinin ardından, adı geçen şahsın iş akdi anında feshedilerek, işten çıkışı verilmiştir. Öte yandan adı geçen personelin izinsiz olarak Renault Kango marka Beyaz renkteki resmi plakalı aracı aldığı da tespit edilmiştir. Kamuoyunda Abdipaşa Belediyesi'nin isminin geçmesinden dolayı büyük üzüntü taşımaktayız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.00401
0.004512025-01-26 01:59:17