Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
KAYIP DEDE BAKIN NEREDEN ÇIKTI

Okunma: 11964

25.03.2017 12:25

Facebook'ta Paylaş

Dün Bartın'ın Ulus ilçesi Kumluca beldesinde ikamet eden yaşlı adam evden ilaç almak için çıktı ancak bir daha geriye dönmemişti. yaşanan olayda Kumluca beldesinde ilaç almak üzere evden çıkan Durmuş Caymaz isimli 85 yaşındaki adamdan bir daha haber alınamamış en son Bartın merkezde görülen yaşlı adamın Alzheimer hastası olduğu belirtilmişti

 

Üzerinde siyah ceket, bere ve elinde sarı bastonla görülen yaşlı adamın bulunması için polis ekipleri de çalışma başlatmıştı..

 

Meraklı ve endişeli bekleyiş gün boyunca devam etti. Yaşlı adamın oğlu olabilecek her eş dost akrabayı aradı ama sonuca ulaşamadı.

 

Eski telefon rehberini karıştırarak bir ihtimalde olsa Karabük’te ki çok eski arkadaşını arayan Turgut Caymaz numarayı çevirdiğinde böyle bir numara olmadığını duyunca bir kez daha hayal kırıklığına uğruyor.

 

Karabük’te ki eski arkadaşları da yıllar sonra evlerine ziyarete gelen Alzheimer hastası Durmuş Caymaz’ı güzel ağırlayıp evlerine misafir ediyor. Onlarda hiçbir durumdan şüphelenmiyor. Buralara kadar geldiyse çoluk çocuğunun haberi vardır diyor. Kaldı ki her iki tarafta da birbirine ulaşılabilecek bir telefon numarası bulunmuyor.

 

Meraklı bekleyiş devam ederken emniyet ekipleri yaşlı amcanın Karabük’e gittiği bilgisine ulaşıyor. Oğlu Turgut Caymaz Karabük ismini duyunca hemen adres vererek kontrol edilmesini sağlıyor.

 

Ve mutlu son. Gece saatlerinde Durmuş Caymaz’a Karabük’te ki eski arkadaşlarında ulaşılıyor ve oğlu Turgut Caymaz’a teslim ediliyor.

 

ÖNEMLİ NOT: Uzmanlara göre Alzheimer hastaları uzak geçmişi hatırlıyor ama yakın geçmişi hatırlamakta zorluk çekiyor.

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.0126
0.014162024-04-20 11:24:45