KAZAN BU DEFA DOĞURMADI ÇALINDI!
Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Abdipaşa Beldesi’nin Bahçecik Köyünde yaşanan hırsızlık olayında Y.S. isimli vatandaşın evine giren hırsızlar evdeki bakır kazan ve bakır tavayı çalıp kayıplara karıştılar.
Kapıyı kırarak eve girdikleri anlaşılan hırsızlık şüphelisi ya da şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Bir başka hırsızlık olayı da yine Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinin Kıyıklar köyünde meydana geldi.
Yaklaşık bir hafta boyunca evinde olmayan Z.Ç. isimli vatandaş evine döndüğünde 2 bin TL nakit parasının çalındığını fark etti.
Jandarma ekiplerini arayarak durumu anlatan Z.Ç.’nin evinde yapılan incelemelerde parmak ve ayakkabı izleri tespit edildi.
Hırsızlık şüphelisi ya da şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.