Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
KIZ YURDUNDA NELER OLUYOR?

...

Okunma: 25585

08.10.2018 13:33

bartın, kyk, yurt, kız yurdu, haci ibrahim paşa yurdu, bartın üniversitesi, bartın kyk
Facebook'ta Paylaş

Bartın’da yeni hizmete giren Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı Hacı İbrahim Paşa kız yurdunda kalan öğrenciler yurtta hırsızlık ve korku verici olayların yaşandığını öne sürerek twitter hesaplarından seslerini duyurmaya çalıştılar.

 

Öğrenciler attıkları tweetlerde sürekli eşyalarının kaybolduğunu ifade ederlerken can ve mal güvenliklerinin olmadığını ifade ettiler.

 

Öğrenciler gibi bazı öğrenci yakınları da tweetleriyle konuya dikkat çektiler.

 

Bir öğrenci tarafından yurt odasından paylaşılan fotoğrafta ise oda kapısını yataklarla ve diğer mobilyalarla kapattıkları görüldü.

 

Öğrenciler yeterli güvenlik tedbirlerinin olmadığını ileri sürdükleri yurt binasında katlara güvenlik kameraları takılmasını istediler.

 

İşte öğrencilerin hırsızlık ve korku verici olaylar hakkında paylaştıkları o tweetlerden bazıları;

 

-“Bartın Hacı İbrahim Paşa Yurdunda can güvenliğimiz yok mal güvenliğimiz yok bu şekilde okula nasıl gideceğiz döndüğümüz de bir şeyler kayboluyor sürekli.”

 

- “Bartın Hacı İbrahim Paşa yurdunda ciddi güvenlik zafiyeti var, kendimizi güvende ve huzurlu hissetmiyoruz dün gece jandarmalar bile olaya dahil oldu hala bir önlem alınmadı bu konu hakkında!”

 

- “Bartın Hacı İbrahim Paşa Kız Öğrenci Yurdu bu gece yine olaylı bir gece olmuş. Korkuyorlar şuan uyuyamıyorlar. Hızlı ve caydırıcı bir çözüm bulun . Bu kadar büyük bir yurda kamera şart değil mi?”

 

- “Bartın Hacı İbrahim Paşa yurdunda kardeşim kalıyor. Güvende olmadığını söylüyor. Çocuklar hiç rahat değil. Korkuyorlar. Buna bi çare bulun lütfen”

 

- “Bartın Hacı İbrahim Paşa Kız Yurdunda her gece hırsızlık olayları yaşanmakta arkadaşlarımız geceleri uyuyamıyor hatta kendilerince önlem almaya çalışıyorlar. 2 bin kişinin kaldığı yurtta bu kadar zafiyet olmamalı.”

 

- “Abla bi kız ortalıkta geceleri dolanıp milletin başına gelip karabasan gibi bekliyormuş. Hırsızlık oluyo her akşam oda anahtarımızı vermiyorlar. Elinde ekmek bıçağıyla geziyormuş ruh hastası”

Etiketler: bartın, kyk, yurt, kız yurdu, haci ibrahim paşa yurdu, bartın üniversitesi, bartın kyk
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.01222
0.013292024-03-30 03:12:38