Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
MAAŞ ALAMADIKLARI BELEDİYEYİ ŞİKAYET ETTİLER

...

Okunma: 4563

30.08.2018 12:54

amasra, belediye, amasra belediyesi, emin timur, yılmaz tunç, ak parti, zonguldak, mhp,reyhan açıkgöz, hamdi uçar, işçi maaşı, şikayet, bartın amasra, amasra bartın, amasra haberleri, bartın haberleri
Facebook'ta Paylaş

Bartın’ın Amasra ilçesinde belediye çalışanları 10 aydır maaşlarını alamadıkları gerekçesi ile Zonguldak MHP Kadın Kolları Başkanı Reyan Açıkgöz’den yardım talep ettiler. Kendisine iletilen talep üzerine harekete geçen Açıkgöz Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’la görüştükten sonra Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u aradı. Tunç’un yardımcısı ile görüşen Açıkgöz, “Amasra Belediyesinin parası olmadığı” yanıtını aldı.

 

Tempo Gazetesinde “İşçiler Amasra Belediyesini Zonguldak’a Şikayet Ettiler” başlığı ile yer alan habere göre MHP Çatalağzı Kadın kolları Başkanı Reyhan Açıkgöz, Bartın’a bağlı Amasra Belediyesi çalışanlarının 10 aydır maaş alamadıkları  için kendisinden destek istediklerini açıkladı.

 

Maaşlarını alamayan işçilerin kendilerinden destek istemesine ilişkin açıklamalarda bulunan Açıkgöz durumu ilk olarak AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’a ilettiğini daha sonra AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u aradığını söyledi.

 

Telefonda Milletvekili Yılmaz Tunç’un yardımcısı ile görüştüğünü kaydeden Açıkgöz, “Amasra Belediyesinin parası olmadığı” şeklinde yanıt aldığını ifade etti.

 

Açıkgöz konuya ilişkin açıklamasında, “Maaşlar ödenmediği için Amasra halkı aç.  İşçiler maaşlarını alamadığı için aileleri de sıkıntı yaşıyor. Bana geldiler durumu anlattılar. Bende AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ile görüştüm ve işçilerin maaş alamadığını ve bu konuyla ilgilenmesini rica ettim. Ancak Vekilimiz, bu konuda bana Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’un ilgilenmesi gerektiğini  ve ilgileneceğini de söyledi.  Bende  hemen hiç vakit kaybetmeden Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u aradım ancak teli yardımcısı açtı. Durumu yardımcısına anlattım, yardımcısı ise Amasra Belediyesinin parası olmadığını söyledi.   Bende kendisine Belediye Başkanını bu konuda uyarmaları gerektiğini ya da görevden alınması gerektiğini söyledim.” dedi.

 

Açıkgöz açıklamasının devamında ise, “Cumhurbaşkanımız olsun Genel Başkanımız Devlet Bahçeli olsun, “karnı açken tok yatan bizden değildir” der.  10 aydır memur işçisi aç. Bayramda iki maaş ödemişler,8 ay nerede? Amasra Belediyesi işçileri benden yardım istiyor. AK Parti yerel seçim peşine düşeceklerine Amasra belediyesinde çalışan ve maaşlarını alamayan bu mağdur işçilerin haklarını ödemeyen belediye Başkanına gerekli uyarıları yaparak işçilerin maaşını ödetmeli ”dedi.

 

Tempogazetesinde yer alan haberin ardından Amasra Belediye Başkanı Emin Timur başta olmak üzere AK Parti cephesinden yapılacak açıklama merakla bekleniyor.

 

 

Etiketler: amasra, belediye, amasra belediyesi, emin timur, yılmaz tunç, ak parti, zonguldak, mhp,reyhan açıkgöz, hamdi uçar, işçi maaşı, şikayet, bartın amasra, amasra bartın, amasra haberleri, bartın haberleri
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.00809
0.009322024-04-20 01:17:46