Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
MAĞARALARDA PEYNİR ÜRETİMİ KONUŞULACAK

...

Okunma: 1965

26.12.2017 19:50

bartın, mağaralar, peynir üretimi, peynir, mağarada peynir

Bartın Üniversitesi ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ile kamu-üniversite-sanayi işbirliği çalışmaları kapsamında "Mağaraların Turizm ve Peynir Üretimine Kazandırılması" konulu panel düzenlenecek.

 

Bartın Üniversitesi ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ile kamu-üniversite-sanayi işbirliği çalışmaları kapsamında "Mağaraların Turizm ve Peynir Üretimine Kazandırılması" konulu panel yarın Bartın Üniversitesi konferans salonunda gerçekleşecek.

 

Saat 10:00’da başlayacak panel de tarım İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abulsetter Bayram tarafından Bartın’da tarım ve hayvancılık durum analizi, Prof. Dr.  Nihat Akın tarafından geleneksel yöntemlerle peynir olgunlaştırılması,  Dr. Ufuk Çebioğlu tarafından peynirlerde probiyotik bakterilerin kullanımı, Fatih Ayaz ve Fikri Boyacıoğlu tarafından geleneksel obruk peyniri ve saha uygulama örnekleri, Hamdi Mengi tarafından alternatif turizm değeri mağaraları, Yemihan Atılgan tarafından Küre Dağları Milli Parkı mağara potansiyeli hakkında bilgiler verilecek.

 

Panelin oturum başkanlığını Prof. Dr. Ahmet Karadağ yapacak. Panelin ardından Gürcüoluk mağarasına gezi düzenlenecek.

Etiketler: bartın, mağaralar, peynir üretimi, peynir, mağarada peynir
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.08269
0.082942018-01-18 08:27:22