Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
MERKEZ İLÇE ALDATMAZ'A EMANET EDİLECEK

AK Parti'de büyük değişim devam ediyor...

Okunma: 5852

27.09.2017 14:56

aldatmaz, yusuf aldatmaz, ak parti, bartın, bartın ak parti, merkez ilçe başkanı
Facebook'ta Paylaş

AK PARTİ MERKEZ İLÇE ALDATMAZ’A EMANET EDİLECEK

 

AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen mülakat sonrası Bartın İl Başkanlığına Turhan Kalaycı atanırken Merkez İlçe Başkanlığı için Yusuf Ziya Aldatmaz’ın uygun görüldüğü öğrenildi.

 

AK Parti Bartın İl Başkanlığı görevine getirilen Turhan Kalaycı önümüzdeki günlerde gerçekleşecek devir-teslim töreni ile resmen göreve başlayacak.

 

AK Parti Bartın teşkilatlarında gerçekleşen yeniden yapılanma sürecinde İl Başkanlığı görevine Turhan Kalaycı getirilirken önümüzdeki bir ay içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan Merkez İlçe Kongresinde de Yusuf Ziya Aldatmaz’ın Merkez İlçe Başkanlığına partinin tek adayı olarak girmesi bekleniyor.

 

18.03.1965 Bartın merkez doğumlu olan Aldatmaz ilk, orta ve lise öğrenimimi Bartın merkezde tamamladı. 4 yıllık üniversite eğitimimden sonra kısa dönem 40. Piyade Alayı’nda askerliğimi tamamladı. Dört nesilden beri ailesinin mesleği olan gıda maddeleri toptancılığını (Küpçüler Pazarlama) babasından devralarak geliştirdi.

 

Aldatmaz 2000 ve 2002 yılları arası Anavatan Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuştu.

 

Ayrıca Bartın Kemer Spor Kulübü Başkanlığı, Bartınspor Kulübü Yöneticiliği (devam ediyor), Bartın Üniversite Derneği Yöneticiliği (devam ediyor), Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Başkanlığı (devam ediyor), Bartın Toptancılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı (devam ediyor) olarak birçok sivil toplum kuruluşunda görevlerde bulunuyor.

 

2014 yılından buyana Ak Parti Bartın İl Genel Meclisi Üyesi olan Aldatmaz evli ve iki çocuk babası.

 

 

Etiketler: aldatmaz, yusuf aldatmaz, ak parti, bartın, bartın ak parti, merkez ilçe başkanı
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.01215
0.013462024-03-29 07:45:45