...
Bartın Genç İşadamları Derneği Başkanı Egemen Kemik ve yönetim kurulu üyeleri 27.Dönem’de yeniden seçilen AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular
Bartın Genç İşadamları Derneği Başkanı Egemen Kemik ve yönetim kurulu üyeleri Milletvekili Tunç'u Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makamında ziyaret ederek 27.yasama döneminin hayırlı olmasını, başarılarının devamını temenni ettiler.
Bartın Genç İşadamları Derneği Başkanı Egemen Kemik ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetini ileten Milletvekili Tunç, “Genç işadamı kardeşlerimizle Bartın’da gerçekleştirmekte olduğumuz projeleri değerlendirdik, 15 Temmuz hain darbe girişiminde atılan bombalarla hasar gören TBMM’nin bölümlerini birlikte inceledik, Meclis Genel Kurulundaki çalışmaları bir süre takip ettik, yemekte Bartın’la ilgili istişarelerde bulunduk. TBMM Sanayi-Ticaret ve Enerji Komisyonu Başkanımız Sn Mustafa ELİTAŞ ile biraraya gelerek görüş alışverişinde bulunduk. BARGİAD Yöneticisi Genç kardeşlerimizle Yeni dönemde de birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.