Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
MİNİK TUĞÇE DUALARINIZI BEKLİYOR

Tuğçe ameliyat için hastanede...

Okunma: 6597

07.12.2016 15:41

Facebook'ta Paylaş

Bartın'da karaciğer kanseri olan ilkokul 2’inci sınıf öğrencisi Tuğçe Sümürtaş’ın ameliyatı için gerekli para sadece 24 saat gibi kısa sürede tedarik edilmiş ve Bartın halkı unutulmaz bir dayanışmaya imza atmıştı.

 

Bartın İnönü İlkokulu 2’inci sınıf öğrencisi olan Tuğçe Sümürtaş'ın karaciğer kanseri olduğu haberi başta ailesi, arkadaşları ve okuldaki öğretmenlerini üzüntüye boğarken Tuğçe’nin tedavisi ise ailesinin karşılayamayacağı ekonomik büyüklükte ameliyat gerektiriyordu.

 

1 yıl boyunca hastane hastane dolaşan aile çaresizlik içinde ne yapacaklarını düşünürken devreye altın yürekler girmiş ve basın mensuplarının da duyarlılığı ile Tuğçe için yapılan haberler kısa sürede geniş yankı bulmuştu.

 

Bartınlı iş adamlarından esnaflara, memurlardan ev hanımlarına kadar onlarca kişi bütçesi dahilinde Minik Tuğçe’nin ameliyatı için destek olurken gerekli miktar sadece 24 saat gibi kısa bir sürede tamamlanmış ve Bartın halkı unutulmaz bir dayanışmaya imza atmıştı.

 

Ameliyat masrafları hayırsever vatandaşların yardımlarıyla temin edilen Minik Tuğçe bugün ameliyat için hastaneye yattı.

 

Yarın ameliyat olması planlanan Tuğçe ve ailesi bu defa dualarınızı bekliyor.

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.00855
0.009672024-04-26 05:50:38