Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
MUCİZE KURTULUŞ KAMERADA

...

Okunma: 7618

02.06.2017 16:47

bartın kaza, bartın karabük yolu kaza, beton mikseri kaza, beton mikseri devrildi
Facebook'ta Paylaş

BETON MİKSERİ IRMAĞA DEVRİLDİ

Bartın'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği beton mikseri yaklaşık 50 metrelik uçurumdan ırmağa devrildi. Kazada iki kişi yaralandı.

 

Bartın-Karabük karayolunun Öküz Gölü mevkiinde meydana gelen kazada Karabük istikametine seyir halinde olan 06 BS 8435 plakalı beton mikseri sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 50 metrelik uçurumdan ırmağa devrildi.

 

Ters bir şekilde ırmağın içine devrilen kamyon sürücüsü ve yanında ki yardımcısı kendi imkanları ile kamyonun üzerine çıkmayı başardı. O sırada yoldan geçen ve kazayı görenlerin ihbarı üzerine kaza mahalline İtfaiye Ekipleri, AFAD ekipleri ve 112 ekipleri sevk edildi.

 

Kazada yaralanan kamyon şoförü Emin Erbilge ile yanındaki mikser operatörü Feyzullah Bozkurt’un yaklaşık 50 metrelik uçurumdan ana yola çıkarılmaları için ekipler tarafından çalışma başlatıldı. Halatlar yardımıyla ana yola çıkarılan yararlılar 112 ekiplerinin ilk müdahalede bulunmasının ardından ambulansla Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

 

Kaza nedeniyle bir süre kapalı kalan Bartın-Karabük yolu yaralıların kurtarılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

 

Yaralıları kurtarma çalışmaları vatandaşlar tarafından işte böyle görüntülendi.

Etiketler: bartın kaza, bartın karabük yolu kaza, beton mikseri kaza, beton mikseri devrildi
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.00622
0.007262025-02-14 08:14:03