Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
ÖNCE YAĞMUR SONRA...

...

Okunma: 6894

01.03.2017 19:18

Facebook'ta Paylaş

Bartın’da bahar havaları Şubat ayının son günlerinde yüzünü göstermeye başlarken içinde bulunduğumuz Mart ayının ilk hafta sonunda sıcaklıkların 21-22 derece kadar yükselmesi bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğüne göre Bartın’da hava sıcaklıklarında ki artış devam edecek. Kent genelinde bugün havanın çok bulutlu, Cuma günü hafif sağanak yağışlı, Cumartesi ve Pazar günü az bulutlu geçmesi bekleniyor.

 

Cuma günü yağmur var

 

Bartın’da bugün en düşük hava sıcaklığının 5 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 18 derece dolaylarında olması bekleniyor. Cuma günü havanın sağanak yağışlı olması beklenirken en düşük sıcaklığın 5 derece, en yüksek sıcaklığın ise 11 derece dolaylarında olacağı tahmin ediliyor.

 

Hafta sonu sıcaklıklar artıyor

 

Cumartesi ve Pazar günü artacak sıcaklıklar haftanın ilk mesai gününde en yüksek seviyelere ulaşacak. Cumartesi günü kentte havanın az bulutlu geçmesi beklenirken en düşük sıcaklığın 1 derece, en yüksek sıcaklığın ise 15 derece dolaylarında olması bekleniyor. Pazar günü en düşük sıcaklığın yine 1 derece dolaylarında en yüksek sıcaklığın ise bir önceki güne 6 derecelik artışla 21 dereceye ulaşması bekleniyor. Pazartesi günü ise en düşük sıcaklığın 2 derece en yüksek sıcaklığında 22 derece dolaylarında olacağı tahmin ediliyor.

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.00556
0.006372024-03-29 08:30:39