Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
SAADET PARTİSİ'NDEN GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ...

Saadet Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Emin Titiz, projeleri ile alakalı detaylı bilgiler vermeye devam ediyor.

Okunma: 1589

13.03.2019 13:27

Facebook'ta Paylaş

Saadet Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Emin Titiz, projeleri ile alakalı detaylı bilgiler vermeye devam ediyor. 
 
Bartın’a Geri Dönüşüm Tesisleri kazandıracaklarını ifade eden Titiz, bu vesile ile hem ilimizin ekonomisini güçlendirmeyi, hem de yeni istihdam alanları oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.
 
Titiz, şu görüşlere yer verdi:
 
“Değişen dünyamızda ve ülkemizde katı atıkların geri dönüşümünün önemi her geçen gün artmaktadır. Sanayi ve teknolojik yenilenmeyle karşı karşıya kaldığımız günümüzde; bilinçli bir şekilde tüketmek; doğal kaynaklarımız olan havayı, suyu ve toprağı fazlasıyla korumak büyük önem arz etmektedir. 
Bununla birlikte ekonomik anlamda da bunu fırsata çevirebileceğimiz alanlar mevcut. Katı atıkların bertaraf edilmesi konusunda kurulan tesislerle zaten Bartın’da
bir aşama kaydedildi.
 
Biz de bu konuda ‘Geri Dönüşüm’ projemizle bu gelişmeyi daha ileri aşamaya taşımak istiyoruz. Kurulacak Geri Dönüşüm tesisleri ile katı atıkların yeniden ekonomiye kazandırılmasını amaçlıyoruz. Dünyadaki değişen ve gelişen şartlara hızlı bir şekilde entegre olmak için bu çalışmaları başlatmamız büyük önem arz ediyor. 
 
Katı atıkların geri dönüşümü projemizle;
 
1- Katı atıkların yeniden ekonomiye kazandırılmasını sağlayacağız.
 
2- Geri Dönüşüm alanında kurulacak tesislerimizle ilimizin ekonomisini güçlendireceğiz.
 
3- Bu vesile ile yeni istihdam alanının oluşmasını ve burada onlarca gencimizin istihdam edilmesini sağlayacağız.”
 
 
ŞEHİR ÇÖPLÜĞÜ KALDIRILACAK
 
Yine bu konu ile bağlantılı olarak, Bartın’ın en gözde mekanlarından biri olan  şehir çöplüğü ile alakalı görüşlerini de ifade eden Emin Titiz, şunları söyledi:  “Bartın’ın en gözde mekanı olan ve şu an vahşi depolama alanı olarak kullanılan şehir çöplüğünü kaldıracağız. O alanı yeşillendireceğiz. Peki bu gözde mekanı nasıl değerlendireceğiz? Buna da Bartın’ın tüm unsurları ile birlikte karar vereceğiz. Bu alanla alakalı çeşitli proje örnekleri var, ancak ‘ben yaptım oldu’ diyemeyiz. Bir çok alanda olduğu gibi bu konuda da hep beraber, ortak akılla karar vereceğiz. İyi bir çalışma ile bu gözde mekanı en güzel şekilde değerlendireceğiz.”

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.00747
0.008492024-03-28 15:10:11