Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
SEÇİMİN ARDINDAN ESKİ BAŞKANLAR KONUŞTU

...

Okunma: 6677

07.04.2018 20:34

tso, bartın, bartın tso, kadın girişimciler, kadın girişimciler kurulu, fidan, fidan dikimi, 8 mart, kadınlar günü, gülsüm karakaş, nuran akmaz, ilknur erkan, yasemin dora kurtkaya, mahmut şahin, bartın tv, bartın haberleri, cihat çakır, mehmet kemik, hal
Facebook'ta Paylaş

TSO organ seçimlerinin sonuçlanmasının ardından Başkan Halil Balık ve seçimi kazanan meclis üyelerinin büyük çoğunluğu TSO Başkanı Halil Balık’ın odasında bir araya geldi. Burada eski TSO Başkanları Mehmet Kemik ve Cihat Çakır birer konuşma yaparak Başkan Balık ve ekibine destek mesajı verdiler.

 

Entrikalara son

 

İlk olarak konuşan eski TSO Başkanlarından Mehmet Kemik, “Bu sefer seçilmiş bir başkan. Çok iyi seçilmiş bir meclis oldu. Yeni bir çağ açıldı, artık beyaz bir sayfa var. Bu beyaz sayfada tüm arkadaşlara önemli görevler düşüyor. Bu görevde Bartın’ı daha iyi ve daha yüksek yere getirmektir. Ben tüm tecrübemle her zaman yanlarındayım. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum. Artık entrikalara son. Daha şeffaf ve daha yapıcı bir işlevsellikle hayatınız devam etsin. Bu oda Türkiye’nin en eski odalarından birisi. 100 yılı aşkın geçmişe sahip bir oda. Dolayısıyla bu hizmeti yapacak sanayiciler ve tüccarların önünü açacak olan sizlersiniz. Bu göreve layıksınız. Yoğun bir katılım ve yoğun bir teveccüh oldu. Hepinizi tebrik ediyorum.” dedi.

 

Yükümüz çok fazla

 

Eski TSO Başkanlarından Cihat Çakır ise, “Bugün yoğun katılım çok güzeldi. Birlikte güzel bir temsil sağladık. Buradaki tüm arkadaşlara bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Tabi ki seçim zamanı mücadele olacaktır. Bu mücadele en güzel şekilde sergilendi. Seçilen arkadaşlarımıza bundan sonra çok ciddi işler ve ciddi görevler düşüyor. Bartın’ın çok önemli sorunları var ve bunları takip etmek gerekiyor. Kaldığımız yerden arkadaşlarımızın aynı şekilde devam edeceğine inanıyorum. Bartın’ın önü ve geleceği açık. Bartın her geçen gün büyüyor. Üniversitesi, sanayisi, inşaatları ve yatırımları ile her geçen gün büyüyor. Küçülen bir şehir değil büyüyen bir şehiriz. Hepimiz bunun farkındayız. Yükümüz çok fazla. Bizler sanayici olarak, sizlerde tüccar ve esnaflar olarak tüm arkadaşlarımız mevcut yönetimimize ve seçilecek arkadaşlarımıza destek sağlayacaktır. Bu desteği esirgemeyin. Tüm toplantılara katılım sağlayın. Yapılacak istişarelere de katıldıktan sonra Bartın daha da ileriye doğru gidecektir. Hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Destek verdiniz, bizim için iyi bir başarıdır. Arkadaşlarımız çok centilmence mücadele ettiler. Herkesi tekrar tebrik ediyorum. Önümüz açık, yolumuz açık.” dedi.

 

Etiketler: tso, bartın, bartın tso, kadın girişimciler, kadın girişimciler kurulu, fidan, fidan dikimi, 8 mart, kadınlar günü, gülsüm karakaş, nuran akmaz, ilknur erkan, yasemin dora kurtkaya, mahmut şahin, bartın tv, bartın haberleri, cihat çakır, mehmet kemik, hal
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.00974
0.011132024-04-20 09:35:06