Geçtiğimiz günlerde polisevi kavşağında meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirirken 3 kişide ağır şekilde yaralanmıştı.
Geçtiğimiz günlerde polisevi kavşağında meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirirken 3 kişide ağır şekilde yaralanmıştı.
İddialara göre Çatmaca Terminal mevkii arasında yarış yapan iki araçtan birisi olan Recep Bayrak yönetimindeki 74 AAD 252 plakalı otomobil kontrolden çıkıp cep noktasında park halindeki araca ve araç başındaki 3 kişiye çarpmıştı.
Kazanın ardından Recep Bayrak Adli Kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
Kazada ağır şekilde yaralanan ve hayati tehlikesi devam eden Mustafa Akkabak’ın ailesi yaşanan olayın kaza değil cinayet olduğunu vurgulayarak adalete güvendiklerini ve olayın sorumlularının cezalandırılmasını beklediklerini ifade etmişlerdi.
Edinilen son bilgilere göre Bartin İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda yeni deliler elde edildi.
Yeni delillerin elde edilmesiyle Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı dosyayı yeniden açtı ve 74 AAD 252 plakalı otomobil sürücüsü Recep Bayrak’la birlikte kaza anında görüntülere yansıyan diğer aracın sürücüsü Gökhan Öztürk’ün de yakalanarak tutuklandıkları öğrenildi.
https://www.facebook.com/bartintv/videos/2198579780372563/
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.