Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
Suç üstüne suç işlediler ama...

...

Okunma: 2374

10.06.2019 13:44

Facebook'ta Paylaş

Bartın’da 3 adet ineğin çalınması üzerine çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kısa süre içinde şüphelileri tespit edip yakaladı.

 

Şüphelilerin inekleri çaldıkları ve taşıdıkları kamyonet de çalıntı çıktı.

 

Bartın İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekiplerince yapılan çalışmalarda olayla ilgili şüphelilerin bir İnşaat Şantiyesi önünde park halinde bulunan kamyoneti düz kontak yaparak çaldıklarını belirledi.

 

Şüphelilerin kimliği ve hırsızlık olayının ardından gittikleri istikamet belirlendikten sonra   şüpheliler hakkında Bartın Cumhuriyet Başsavcılığınca verilen yakalama kararına istinaden şüphelilerin izi Zonguldak ilinde sürüldü.

Zonguldak Çaycuma ilçesine ve bağlı köylerinde operasyonlar düzenlenerek hırsızlık olayı çözüldü.

 

Şüpheliler inekleri A.B isimli şahsa tanesini 4000TL.ye sattıktan sonra hırsızlık olayında kullandıkları çalıntı kamyoneti de Zonguldak ilinde satmaya çalışırken Bartın Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince suçüstü yakalandolar.


Oto hırsızlığı ve hayvan hırsızlığı suçuna karışan *8* şüpheli şahıs yakalanırken kamyonet ve inekler ise sahiplerine teslim edildi.

 

Yakalanan Şüphelilerden V.S, İ.S, K.Y, M.B ve B.D tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

 

B.Y, S.Ö ve A.B isimli şüpheliler ise Adli kontrol şartı ile serbest bırakıldılar. 

 

Tutuklanan Şüphelilerden bazılarının Hırsızlık, Dolandırıcılık, çocuğun cinsel istismarı, kredi kartı dolandırıcılığı, Resmi Belgede sahtecilik, Mala zarar verme, güveni kötüye kullanma, Gasp, Yaralama, Kişiyi Hürriyetinden yoksun kılma, Tehdit, Büyükbaş Hayvan Hırsızlığı,silahla gasp, sahtecilik suçlarından kayıtları olduğu ve arandıkları saptandı.

 

 
  •  

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.007
0.007642024-03-29 08:00:03