Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
TAŞIMA SORUNU ÇÖZÜLDÜ MÜ?

...

Okunma: 8703

09.10.2018 13:51

halk otobüsü, dolmuş, esenyurt, kampüs, üniversite, bartın, sefer, bartın üniversitesi
Facebook'ta Paylaş

Bartın Esenyurt Kooperatifine bağlı minibüsçüler ve Bartın Belediyesine bağlı özel halk otobüsü şoförleri arasında yaşanan gerilimden dolayı Bartın halk otobüsleri üniversite kampüsüne seferleri durdurdu.

 

 

Sürekli tehditler aldıklarını ve can güvenliklerinin olmadığını ifade eden halk otobüsü şoförlerinin Kutlubey Yazıcılar Kampüsüne seferlerini iptal etmesinin ardından dün akşam ve bugün sabah saatlerinde öğrenciler kampüse ulaşımda güçlük yaşadı.

 

Edinilen bilgilere göre sorunun çözümü için Bartın Valisi Nusret Dirim ve ilgili kurum yetkilileri harekete geçti.

 

Yapılan toplantıların ardından halk otobüslerinin tekrardan üniversite kampüsüne seferlerini başlattığı öğrenildi.

 

Esenyurtlu minibüsçüler ve halk otobüsü şoförleri arasında yaşanan gerilime kalıcı bir çözüm bulunması adına da Vali Dirim Başkanlığında görüşmelerin devam ettiği edinilen bilgiler arasında.

 

Tüm bu gelişmelerin yanında üniversite hattına seferlerini tekrar başlatan Özel Halk Otobüsleri devam eden toplantılardan kesin ve nihai bir çözüm üretilen kadar öğrencileri ücretsiz taşıdıklarını duyurdu.

 

Bartın Üniversitesi Rektörlüğünce twitter sayfasından yapılan paylaşımda da “Değerli Öğrencilerimiz; Yapılan görüşmeler neticesinde Kutlubey ve Ağdacı Yerleşkelerine servis hizmetinde yaşanan aksaklıklar giderilmiştir. Bilgilerinize sunulur.” ifadelerine yer verildi.

 

Etiketler: halk otobüsü, dolmuş, esenyurt, kampüs, üniversite, bartın, sefer, bartın üniversitesi
Okuyucu Yorumları

İtirafci

09.10.2018

Sorun cozuldummu bence cozulmedi belediye otobusunun bu gun icin ucretsiz tasimasi beleediyenin ne anlama geliyo bayraam. Deil sseyran deill kime kimi kirdiriyosunuz nerde bu yonetimmler niye bu konuya el atmiyosunuz bugun bu sozlu tartisma boyle yaparak husumete donusur

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.00973
0.01112024-03-29 15:15:11