Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
TECAVÜZCÜ SAPIK HASTANEDE SABAHLIYORMUŞ

...

Okunma: 11556

28.08.2018 16:14

devlet hastanesi, bartın devlet hastanesi, sapık, ty, tutuklu, tecavüz, bartın haber, bartın tv, hastane haber, abamedya, bartın haberleri
Facebook'ta Paylaş

Bartın’da, özellikle müstakil evler, giriş katları ve apartmanların birinci katlarını hedef alıp hırsızlık, taciz ve tecavüz suçlarına karıştığı tespit edilen T.Y. isimli şahıs polis ekiplerince yakalanmış ve çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştı.

 

Bartın’da yaşlı bir kadına tecavüz etmesinin yanı sıra birçok evin banyo penceresinden kadınların çıplak banyo görüntülerini çeken 24 yaşındaki T.Y.’nin emniyetteki ifadeleri ise adeta kan dondurdu.

 

Milliyet Gazetesi internet haber sitesinde yer alan habere göre ifadesinde işsiz ve bekâr olduğunu söyleyen T.Y, sabit bir adresi olmadığını kaydederken geceleri ise Bartın Devlet Hastanesi’nde geçirdiğini anlattı.

 

Birçok suça karışan bir şahsın geceleri elini kolunu sallaya sallaya Devlet Hastanesine girip çıkması, kalacak yeri olmadığı için Devlet Hastanesi binası ve çevresinde sabahladığını açıklaması Bartın Devlet Hastanesinde güvenlik zafiyetinin doruk noktaya çıktığını gözler önüne serdi.

 

Hastane yönetiminin son dönemde gece saatlerinde güvenlik görevlilerinin beklediği noktaları azaltması ve gece çalışan güvenlik personelinde sayı düşüklüğüne gitmesi de bu zafiyetin doğmasında başlı sebep olduğu konuşuluyor.

 

Tecavüzcü T.Y.’nin geceleri hastanede geçirdiğini açıklamasıyla hastanede geceleri görev yapan bayan personellerle birlikte bayan hastaların can ve mal güvenliklerinin tam olarak sağlanması adına hastane yönetiminin alacağı kararlar ve yeni uygulamalar ise merakla bekleniyor.

Etiketler: devlet hastanesi, bartın devlet hastanesi, sapık, ty, tutuklu, tecavüz, bartın haber, bartın tv, hastane haber, abamedya, bartın haberleri
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.01401
0.015652024-03-29 08:14:09