Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
ÜLKEMİZİ İTALYA’DA TEMSİL EDECEKLER

...

Okunma: 4364

10.11.2016 16:11

Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi, Alptekin Yılmaz, Erasmus+ projesi, satranç turnuvası
Facebook'ta Paylaş

 

Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi’nde düzenlenen Erasmus+ Satranç Turnuvasında başarılı olan öğrenciler hem okullarını hem de ülkemizi İtalya’da ki uluslar arası turnuvada temsil edecekler.

Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi öğrencileri Erasmus+ projeleri arasında yer alan satranç turnuvası kapsamında birbirinden çetin satranç mücadeleleri gerçekleştirdiler.

 

Okulda Hareketlilik, Sağlığımız Servetimiz” adlı Erasmus+ projesi kapsamında gerçekleşen turnuvaya 10 ve 11. Sınıflardan 24 öğrenci katılırken turnuvada başarı elde eden öğrenciler okullarını ve ülkemizi İtalya’da ki uluslar arası turnuvada temsil etmeye hak kazandılar.

 

Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi’nde birbirinden çetin mücadelelere sahne olan satranç turnuvasının heyecanı turnuvaya katılan öğrenciler kadar diğer okul öğrencilerinin de ilgisini çekti.

 

Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi Müdürü Alptekin Yılmaz satranç turnuvasına ilişkin açıklamasında Avrupa Birliği Bakanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı hibesi ile “Okulda Hareketlilik, Sağlığımız Servetimiz” adlı Erasmus+ projesini yürütmekte olduklarını ifade ederken projenin ana faaliyetlerinden birinin satranç olduğunu söyledi.

 

Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi’nde her yıl satranç turnuvası düzenlendiğini ifade eden Yılmaz, “Bu yılki turnuva Bartın Satranç İl Temsilciliği iş bilirliği ile gerçekleştirildi. Turnuvaya 10 ve 11. Sınıflardan 24 öğrencimiz katıldı. Turnuvada başarılı olan öğrencilerimiz Mayıs 2017’de İtalya’da düzenlenecek olan uluslar arası turnuvada okulumuzu ve ülkemizi temsil edecekler.” Diye konuştu.

Etiketler: Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi, Alptekin Yılmaz, Erasmus+ projesi, satranç turnuvası
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.00428
0.004782024-03-29 09:19:38