Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
ÜNİVERSİTE GÜVENLİ EĞİTİM TOPLANTISI YAPILDI

...

Okunma: 3103

25.09.2018 19:03

üniversite, güvenlik, toplantı, bartın üniversitesi
Facebook'ta Paylaş

Üniversiteler ile Yükseköğretim Kurumu Yurtları ve Öğrenci Yurtlarında meydana gelebilecek olaylara karşı gerekli tedbirlerin aldırılması, İlimizde güvenli öğretim ortamının devam ettirilmesi amacıyla, “Üniversitelerde Güvenli Eğitim-Öğretim Ortamı Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi.
 

Bartın Valisi Nusret Dirim Başkanlığında Valilik Çeşm-i Cihan Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Yavuz Selim Kapancı, İl Emniyet Müdürü Ogün Vural, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Zafer Çakan katıldı.

 
Toplantı ile ilgili açıklamada, “Üniversite ile öğrenci yurtları çevresinde okul ve yurt ile ilişiği olmayan kişilerin uzaklaştırılması, uymayanlar hakkında gerekli yasal işlemin yapılması ve 2018-2019 akademik yılında Bartın Üniversitesi'nde eğitim-öğretim hizmetlerinin özgür ve güvenli ortamda sürdürülebilmesi amacıyla tüm emniyet tedbirlerinin alınması planlanmıştır.” denildi.

 

Etiketler: üniversite, güvenlik, toplantı, bartın üniversitesi
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin

0.00825
0.00952024-04-19 07:14:57